top of page

Saal-Digital Review Fotoalbum

Mijn eerste blog..... (Tromgeroffel!) ;-)

Een tijdje geleden kreeg ik van Saal-Digital.nl de mogelijkheid om 1 van hun foto albums te testen!

De eerste keer een foto album online bestellen bij een nieuwe leverancier is toch altijd en beetje stress vind ik, omdat je absoluut iet weet wat voor kwaliteit je zal krijgen.

Saal-Digital wist daar perfect op in te spelen door haar potentiële klanten de kans te bieden om hun album te testen en als fotografe maak ik daar graag gebruik van, want enkel het beste is goed genoeg voor mijn klanten.

Allereerst mijn excuses voor de mindere videokwaliteit. Ik ben fotografe, maar video's maken is niet echt mijn dada (komt nog wel, always eager to learn)

Toen het album thuis toekwam was ik blij verrast. Het oogt mooi, zowel vooraan als achteraan. Bij het openen van de boekcover zie je onmiddellijk een grote foto, verspreid over de volledige 2 pagina's. Bij veel andere leveranciers wordt de binnenzijde van de boekcover wit of zwart gelaten maar bij Saal-Digital kan je die pagina dus al goed benutten met een foto. Nog een positief punt van het album is dat je een grote foto kan spreiden over de beide pagina's en een lay-flat look krijgt, dat wil zeggen dat je de pagina volledig kan opendoen en de foto in al zijn glorie wordt getoond, zonder dat je bang moet hebben dat je foto scheurt aan de naad of je een kreuk krijgt.

De naad is amper zichtbaar en zeer mooi verwerkt.

Zowel zwart/wit als kleurenfoto's zijn mooi van kwaliteit, mooi van kleur en de kwaliteit van het papier is geweldig!

Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over hun album en zeker en vast terug opnieuw bij hen zal bestellen!

Dus voor een mooi afgewerkt foto-album.... www.Saal-Digital.nl!

bottom of page